ΥΛΙΚΑ

  • 2 μήλα καθαρισμένα και κομμένα κυδωνάτα
  • 50 γρ ζάχαρη
  • Λίγο βούτυρο
  • 2 μπάλες παγωτό κανέλα ή καϊμάκι ή βανίλια
  • Λίγο κανέλα τριμμένη
  • Μπισκότα τριμμένα τύπου πτι μπερ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε καυτό τηγάνι βάζουμε τα μήλα με τη ζάχαρη και μόλις καραμελώσουν προσθέτουμε το βούτυρο και αφαιρούμε από τη φωτιά. Κρατάμε το σιρόπι για το σερβίρισμα. Σερβίρουμε με παγωτό, κανέλα και το τριμμένο μπισκότο. Περιχύνουμε με το σιρόπι.

Δια χειρός Chef Άρη Τσανακλίδη