Λατρεύουμε το ψαρονέφρι σε όλες τις εκδοχές του. Τώρα που ο Άρης Τσανακλίδης το μαγειρεύει με τα ροδάκινά μας, ανυπομονούμε να το φτιάξουμε και να το απολαύσουμε!

Υλικά

  • 200 γρ ψαρονέφρι
  • 3 ροδάκινα καθαρισμένα και κομμένα χοντρό καρέ
  • 6-7 φύλλα βασιλικού
  • 50 γρ κρεμμύδι ξερό
  • 50 γρ κρεμμύδι φρέσκο
  • 50 γρ αμύγδαλο φιλέ
  • 100 μλ ελαιόλαδο
  • 100 μλ χυμό λεμόνι
  • Αλάτι – πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβουμε το ψαρονέφρι κύβους και το σοτάρουμε στο τηγάνι. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα ροδάκινα τα κρεμμύδια και σβήνουμε με το λαδολέμονο βασιλικού. Τέλος σερβίρουμε με το αμύγδαλο φιλέ και 2 φύλλα ολόκληρα βασιλικού.

Για το λαδολέμονο

Στο μπλέντερ χτυπάμε το λεμονί και ρίχνουμε σιγά σιγά το ελαιόλαδο. Τέλος ρίχνουμε και 5 φύλλα βασιλικού και συνεχίζουμε το χτύπημα για 1 λεπτό.