ΥΛΙΚΑ
- 2-3 ροδάκινα κομμένα κυδωνάτα
- 50 γρ ζάχαρη
- 250 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά (σαντιγί)
- 50 ml σιρόπι βατόμουρο
- 20 γρ αμύγδαλο φιλέ καβουρδισμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα καυτό τηγάνι σοτάρουμε τα ροδάκινα και στη συνέχεια ρίχνουμε τη ζάχαρη για να καραμελώσουν. Έπειτα χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ να γίνει μία σφιχτή σαντιγί. Σερβίρουμε τα καραμελωμένα ροδάκινα με σαντιγί, σιρόπι βατόμουρο και αμύγδαλο φιλέ.
Δια χειρός Chef Άρη Τσανακλίδη