ΥΛΙΚΑ
- 250 γρ χοιρινό λαιμό
- 200 γρ γλυκοπατάτα
- 50 γρ βούτυρο
- 100 γρ κεράσια
- 50 ml λευκό κρασί
- 100 ml sauce teriyaki
- Αλάτι – πιπέρι
- Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το χοιρινό σε 4-5 κομμάτια και το σωτάρουμε. Στη συνέχεια το βάζουμε στο φούρνο με λίγο νερό και το αφήνουμε να ψηθεί για 1 ώρα. Βάζουμε τις γλυκοπατάτες να βράσουν και στη συνέχεια τις περνάμε από το μπλέντερ με το βούτυρο. Σερβίρουμε το χοιρινό με τη γλυκοπατάτα sauceteriyaki και κεράσια.
Δια χειρός Chef Άρη Τσανακλίδη