ΥΛΙΚΑ

  • 250 γρ χοιρινό λαιμό
  • 200 γρ γλυκοπατάτα
  • 50 γρ βούτυρο
  • 100 γρ κεράσια
  • 50 ml λευκό κρασί
  • 100 ml sauce teriyaki
  • Αλάτι – πιπέρι
  • Ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε το χοιρινό σε 4-5 κομμάτια και το σωτάρουμε. Στη συνέχεια το βάζουμε στο φούρνο με λίγο νερό και το αφήνουμε να ψηθεί για 1 ώρα. Βάζουμε τις γλυκοπατάτες να βράσουν και στη συνέχεια τις περνάμε από το μπλέντερ με το βούτυρο. Σερβίρουμε το χοιρινό με τη γλυκοπατάτα sauceteriyaki και κεράσια.

 

 

Δια χειρός Chef Άρη Τσανακλίδη