ΥΛΙΚΑ
- 180 γρ σολομό φιλέτο ( 1 κομμάτι )
- 2 τεμ βερίκοκα κομμένα κυδωνάτα
- 50 γρ καρότο κομμένο σε λεπτές λωρίδες
- 50 γρ κολοκύθι κομμένο σε λεπτές λωρίδες
- 50 γρ πιπεριές κομμένες σε λεπτές λωρίδες
- 50 ml σόγια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψήνουμε το σολομό στο φούρνο για 10 λεπτά. Στη συνέχεια σοτάρουμε τα λαχανικά σε ένα τηγάνι και σβήνουμε με λίγο σόγια. Έπειτα προσθέτουμε τα βερίκοκα. Σερβίρουμε το σολομό, με τα λαχανικά και τα βερίκοκα.
Δια χειρός Chef Άρη Τσανακλίδη