ΥΛΙΚΑ
- 200 γρ μπούτι κοτόπουλο ψιλοκομμένο
- 100 γρ πιπεριές πολύχρωμες κομμένες σε λεπτές λωρίδες
- 50 γρ κολοκύθι κομμένο σε λεπτές λωρίδες
- 50 γρ καρότο κομμένο σε λεπτές λωρίδες
- 50 ml σόγια
- 50 ml λευκό κρασί
- 2 τεμ ροδάκινα κομμένα κυδωνάτα
- Αλάτι – πιπέρι
- Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρουμε το κοτόπουλο σε καυτό τηγάνι με ελαιόλαδο. Μόλις ψηθεί προσθέτουμε τα λαχανικά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Μόλις αρχίσουν να μαραίνονται, σβήνουμε με κρασί και σόγια. Τέλος, προσθέτουμε στο τηγάνι τα ροδάκινα και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 3 λεπτά ακόμα.
Δια χειρός Chef Άρη Τσανακλίδη