ΥΛΙΚΑ
- 1 τσουρέκι
- 100 γρ κεράσι
- 2 μπάλες παγωτό καϊμάκι
- 200 ml κρέμα γάλακτος 35% (σαντιγί)
- 50 γρ ζάχαρη κρυσταλλική
- 50 γρ φιστίκι Αιγίνης τριμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε τα κεράσια από το κουκούτσι τους και στη συνέχεια τα καραμελώνουμε με λίγο ζάχαρη σε ένα τηγάνι. Έπειτα χτυπάμε την κρέμα να γίνει σαντιγί. Τέλος, σερβίρουμε με τσουρέκι, παγωτό καϊμάκι, καραμελωμένο κεράσι, σαντιγί και φιστίκι τριμμένο.
Δια χειρός Chef Άρη Τσανακλίδη