ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ
- 500 γρφαρίνα
- 6 αυγά
- 200 ml γάλα
- 250 γρ ζάχαρη
- 50 γρ κακάο
- Υλικά για το γαρνίρισμα
- 500 γρ κεράσια
- 100 γρ σοκολάτα bitter
- 100 γρ λευκή σοκολάτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Φτιάχνουμε το μείγμα για το κέικ και στη συνέχεια το βάζουμε σε μια φόρμα σιλικόνης και το ψήνουμε στο φούρνο για 60 λεπτά στους 180 βαθμούς. Μόλις ψηθεί (βάζουμε ένα μαχαίρι στο κέντρο του κέικ και εάν βγει καθαρό το μαχαίρι μας είναι έτοιμα) το αφήνουμε να κρυώσει καλά και ξεφορμάρουμε. Λιώνουμε σε μπεν μαρί ή φούρνο μικροκυμάτων τις σοκολάτες μας και στη συνέχεια τις περιχύνουμε πάνω από το κέικ. Σερβίρουμε με πολλά κεράσια στο κέντρο.
Δια χειρός Chef Άρη Τσανακλίδη