Υλικά

  • 200 γρ γιαούρτι
  • 1 αυγό
  • 50 ml σπορέλαιο
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 50 γρ ζάχαρη
  • 120 γρ φαρίνα
  • Βούτυρο
  • 3 νεκταρίνια καραμελωμένα και κομμένα χοντρό καρέ

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας σε μία μπασίνα και φτιάχνουμε ένα χυλό παχύρευστο. Στη συνέχεια, σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε λίγο βούτυρο και ρίχνουμε μέσα το μείγμα μας κουταλιά κουταλιά. Προσέχουμε τη θερμοκρασία του τηγανιού για να μην μας καούν. Έπειτα, σε άλλο τηγάνι, καραμελώνουμε τα νεκταρίνια μας με λίγο ζάχαρη. Σερβίρουμε τα pancakes με τα καραμελωμένα νεκταρίνια.

 

Δια χειρός Chef Άρη Τσανακλίδη